vleeschhouwerijlogo

Al het vlees wat geserveerd wordt komt uit eigen slagerij gevestigd schuin tegenover ons restaurant. De slagerij is inmiddels al 30 jaar een begrip in Heemstede en omstreken. We staan bekend om onze vleesspecialiteiten omdat deze bijna allemaal van eigen boerderij afkomstig zijn. We mesten ons rundvlees zelf af en dat proef je duidelijk, het is mals en altijd fijn van smaak.

Rundvlees is één van onze specialiteiten. Ons rundvlees komt van ‘dikbil’-runderen die opgroeien bij een mesterij waar met veel passie en liefde voor de koe te werk gegaan wordt.

Bij deze mesterij groeit ons rundvlees op in sappige, groene heide. Het voer wat deze runderen krijgen is speciaal samengesteld uit granen, gras, maïs en verse klavertjes.

Daarnaast worden de runderen op een natuurvriendelijke manier behandeld en krijgen de runderen geen antibiotica. Deze vrije levenswijze van de runderen proeft u terug in een excellent stukje rundvlees.

Doordat wij het hele proces vanaf het kalfje tot aan het heerlijke stukje malse vlees op uw bord in eigen beheer hebben, kunnen wij u topkwaliteit garanderen.